€0,00

Webshop

Wij vinden het een ideale manier om kaas te serveren. Voldoende variatie en geen verspilling. De kaas is gemakkelijk te vervoeren,goed afgescheiden van elkaar door folie en er werd ook rekening gehouden met onze voorkeur . Niets dan lovende woorden dus .
- H.S. BOOM Doe het zelf formule -
Ik wil U toch bedanken voor de extraatjes in mijn verpakking. De raclettekaas is perfect geleverd. Super van kwaliteit. Het heeft iedereen lekker gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar .
- L.Meert -
Beste, De kaasfondue was voortreffelijk ! En dit compliment krijgen jullie van een rasechte Zwitser, die dus al ettelijke fondues heeft geproefd ! De levering verliep vlekkeloos en wat een verrassing die proef-staaltjes van jullie producten. Van ons ga je nog horen!
- Andrea Verhoek -
Afgelopen woensdag heeft u mij een pakket vol met huisgemaakte desserts aangeleverd. WHOW wat heeft u heerlijke producten TOP.
- DdM Middenbeemster -
Alle producten waren goed ingepakt en nog goed koud bij levering. De koerier was supervriendelijk en heeft zelf het pakket naar verdieping gebracht . Topservice - Bedankt
- D.Caus -
Na het succes van de Brusselse kaas zou ik graag nogmaals Brusselse kaas willen bestellen en wel 7 stuks!
- Wim G. -
Van alle genodigden kregen we niets dan lof over de kaas. De keuze was ruim en zeer afwisselend. Alle kazen waren lekker op punt. De verpakking in aparte porties was ook zeer handig.
- L.Dewin Doe-het-zelf formule -
De reden waarom ik deze kaasjes besteld heb is dat er 0% vet in zit en dus prima past in een dieet om af te vallen. Ik wil u nog bedanken voor de goede service en tot de volgende bestelling!
- Wim G. -
Wij zijn zeer tevreden over de producten die geleverd zijn op 26 oktober. Het was zeer leuk, dat er gratis stalen en een mooie handdoek bij waren. Zeer lekkere producten. Een lekkere verrassing. Super gewoon. Bedankt hiervoor.
- Thomas Maes -
Bedankt voor de stipte levering. Goederen waren correct en gekoeld in kaasbox bij levering. De toetjes waren heerlijk. Wij raden iedereen aan dit te proberen.
- H.vd. Haar -

      Zoeken

  • KAASFONDUE
  • BOXEN
  • GESCHENKEN
  • RACLETTE
  • KAAS ASSORTIMENT
  • HORECASERVICE/PROFESSIONEEL
  • BROOD
  • GARNITUUR - NOTEN
  • PROMOTIES EN AANBIEDINGEN
  • STREEKPRODUCTEN
  • LACTOSE VRIJE KAZEN
  • EIGEN BEREIDINGEN
  • WESTMALLE ABDIJKAAS
  • HOLLANDSE KAZEN
  • DIVERSE LANDEN KAZEN
  • ZWITSERSE KAZEN
  • OUDENDIJK AOC
  • GEITEN- EN SCHAPENKAZEN
  • ITALIAANSE KAZEN
  • BELGISCHE KAZEN
  • FRANSE KAZEN
  • SMEERBELEG

LACTOSE VRIJE KAZEN

  • KAASPAKKET LACTOSEVRIJ
     45,00/St
  • ALTA BADIA
     21,95/Kg
  • STELVIO
     21,95/Kg
  • GEITENGOUDA OUD 14 maand
     24,95/Kg
  • GEITENGOUDA KRUIDEN
     26,95/Kg
  • GEITENGOUDA NATUUR
     23,95/Kg
  • PARMESAAN GRANA PADANA
     19,95/Kg
  • ROUGETTE
     28,00/Kg
  • APPENZELLER
     29,50/Kg
  • GRUYERE AOC LAIT CRU
     29,00/Kg
  • EMMENTALLER AOC LAIT CRU
     23,95/Kg
  • CAMBOZOLA
     22,50/Kg
  • OUDENDIJK BROKKEL 36 MAAND
     23,00/Kg
  • OUWE JONGENS HOLLANDSE OUDE
     24,95/Kg

Het spijt ons, maar er werden geen producten gevonden!

LACTOSE VRIJE KAZEN

 45,00 /St

KAASPAKKET LACTOSEVRIJ

assortiment van 8 stukjes kaas 100% LACTOSEVRIJ

Pakket zal samengesteld worden volgens beschikbaarheid

 

Meer info
 21,95 /Kg

ALTA BADIA

 

Alta Badia

Alta Badia (Italiaanse bergkaas) is gemaakt van verse koemelk uit de Alpen. Deze melk wordt geselecteerd uit een aantal lokale melkerijen. Hierna rijpt de kaas ongeveer 6 maanden, dit zorgt voor een kaas met een lichtbruine rand die redelijk stevig van textuur is.

De Alta Badia (Italiaanse bergkaas) dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol en heeft qua smaak en textuur wel wat weg van de Zwitserse kazen Appenzeller en Gruyère . Handig om te weten: deze kaas smelt ook erg goed.

Meer info
 21,95 /Kg

STELVIO

kaas uit noord italië, lactosevrij ook lekker op de croque 

Omgeving bormio 

Meer info
 24,95 /Kg

GEITENGOUDA OUD 14 maand

harde geitenkaas  24 maand  

pittige smaak   lactosevrij

Meer info
 26,95 /Kg

GEITENGOUDA KRUIDEN

Harde geitenkaas met brandnetel of italiaanse kruiden 

lactosevrij

Meer info
 23,95 /Kg

GEITENGOUDA NATUUR

harde geitenkaas 100 % geitenmelk 

 

Meer info
 19,95 /Kg

PARMESAAN GRANA PADANA

Italiaanse kaas  gemaakt regio parma 

 

Meer info
 28,00 /Kg

ROUGETTE

zachte kaas met lichte afsmaak

Lactosevrij   

Meer info
 29,50 /Kg

APPENZELLER

 

Appenzeller®
Appenzeller®

Appenzeller®

De pittigste kaas van Zwitserland

Appenzeller® is één van de grootste Zwitserse kaasspecialiteiten. De pittigste kaas van Zwitserland wordt al meer dan 700 jaar ambachtelijk geproduceerd volgens een oude traditie. Het glooiende heuvellandschap tussen de Bodensee en het Säntis-massief is begroeid met gezond, voedzaam gras met vele kruiden. Dit levert de optimale basis voor de natuurlijke rauwe melk waarmee Appenzeller®-kaas wordt gemaakt. Het traditionele kaasmakersambacht is in het Appenzellerland een zorgvuldig in stand gehouden en nog steeds levendig gebruik, net zoals strijkmuziek, Talerschwingen en landelijke schilderijen.

Het geheime kruidenmengsel

Het strikt afgebakende productiegebied garandeert de authenticiteit van deze pittige kaasspecialiteit: Appenzeller® mag uitsluitend in de kantons Appenzell Innerrhoden en Appenzell Ausserrhoden en in bepaalde delen van de kantons St. Gallen en Thurgau worden geproduceerd volgens het overgeleverde recept. Zijn unieke, pittige smaak dankt de kaas aan de liefdevolle, ten minste drie maanden durende behandeling met de zogenaamde ‘Kräutersulz’, een kruidenmengsel waarvan de samenstelling een streng bewaard geheim is. Het kaaslabel op de onderzijde van elk kaaswiel staat borg voor de eersteklas kwaliteit.

Meer info
 29,00 /Kg

GRUYERE AOC LAIT CRU

 

Le Gruyère AOP
Le Gruyère AOP

Le Gruyère AOP

De aromatische harde kaas uit West-Zwitserland

Wereldwijd prijzen kenners en genieters Gruyère AOP voor zijn typische, fijne aroma’s. Deze populaire harde kaas wordt al vele honderden jaren gemaakt in de omgeving van het stadje Gruyères in het kanton Freiburg. Tot vandaag wordt hij volgens het traditionele recept geproduceerd in de dorpskaasmakerijen van West-Zwitserland.

400 liter voor een kaaswiel

Voor een wiel van 35 kg is ongeveer 400 liter verse rauwe melk nodig. De koeien die deze hoogwaardige grondstof leveren, voeden zich in de zomer met weidegras en krijgen in de winter hooi. Er mogen geen additieven worden toegevoegd. Tijdens de rijpingstijd, die meerdere maanden duurt, worden de kaaswielen meermaals omgekeerd en met pekel gewassen. De vochtigheid maakt de vorming van de smeer mogelijk, die de rijping van de korst naar binnen toe bevordert. Hierdoor krijgt de Gruyère AOP zijn unieke smaak. De beschermde oorsprongsbenaming AOP garandeert dat alleen Gruyère AOP wordt verkocht die aan de strenge kwaliteitseisen van het specificatieblad voldoet.

Veelzijdig genot

Gruyère AOP hoort thuis op elk kaasplank. Hij kan als dessert of als snack met knapperig brood worden gegeten, of ook voor heerlijke warme gerechten worden gebruikt. En: in een echte fondue hoort Gruyère AOP. Gruyère AOP bestaat in de volgende varianten: mild, pikant, middelrijp of surchoix (eerste kwaliteit).

Meer info
 23,95 /Kg

EMMENTALLER AOC LAIT CRU

 

Emmentaler AOP
Emmentaler AOP

Emmentaler AOP

De koning van de Zwitserse kazen

Zijn naam dankt de beroemde kaas aan het dal met de rivier de Emme in het kanton Bern. De kaasproductie heeft hier een lange geschiedenis, waarvan tot in de 13e eeuw sporen terug te vinden zijn. Emmentaler AOP wordt tegenwoordig in zo’n 200 dorpskaasmakerijen gemaakt met verse, onbehandelde melk van koeien die gras en hooi eten, maar nooit kuilvoer te zien krijgen. Voor een kilogram kaas is er ongeveer 12 liter melk nodig. Additieven of genetisch gemodificeerde ingrediënten zijn verboden.

Typisch: de gaten

De ronde kaaswielen hebben een diameter van 80 tot 100 cm en wegen 75 tot 120 kg. De grootte, traditie en voortreffelijke kwaliteit maken de Emmentaler AOP wereldwijd tot de onbetwiste ‘koning van de kazen’. Emmentaler AOP bestaat in verschillende rijpingen voor elke smaak en toepassing: van de nootachtig milde Classic (min. 4 maanden gerijpt), via de uitgesproken pittige Réserve (min. 8 maanden gerijpt) tot en met de zeer aromatische Grotgerijpt (min. 12 maanden gerijpt).

Emmentaler AOP wordt meestal koud in stukjes of plakjes gegeten. Hij is echter ook uitstekend geschikt als smaakvol ingrediënt in warme gerechten.

Het meest typische kenmerk van de Emmentaler AOP zijn ongetwijfeld zijn gaten. Deze zijn ongeveer zo groot als een kers of noot en ontstaan tijdens het rijpingsproces.

Meer info
 22,50 /Kg

CAMBOZOLA

type brie met blauwader 

Lactosevrij

 

Meer info
 23,00 /Kg

OUDENDIJK BROKKEL 36 MAAND

" ECHTE BROKKELKAAS "  OUDENDIJK

Millenium dus 1000 dagen gerijpt met de meeste zorg 

Meer info
 24,95 /Kg

OUWE JONGENS HOLLANDSE OUDE

Meer info